Alege FAZA II (Blocurile B2 și B3) din Green Park Herăstrău și vei lua cea mai bună decizie pe termen lung.

Alege FAZA II (Blocurile B2 și B3) din Green Park Herăstrău și vei lua cea mai bună decizie pe termen lung.

Evolutia proiectului

Vânzări faza II

-

20%

1

Proiectare

2

Autorizare

3

Fundatie

4

Structura

5

Compartimentare

6

Fatada

7

Finisaje

8

Finalizat

Apartamentele noastre nu găzduiesc doar oamenii care aspiră să locuiască aici, ci poveștile lor de viață. Fie că sunt oameni care pun cariera pe primul loc sau creativi iubitori de artă, fie că este vorba de familii dinamice care au curajul adaptării sau cupluri care vor să își sărbătorească relația cu acest următor pas, toate aceste povești vor defini și mai bine spațiul și vor da un plus de personalitate locului.

Pentru ca aceste povești să se contureze cât mai firesc în apartamentele configurate de noi, am luat câteva decizii care cu siguranță vor face diferența pe termen lung. Materialele și finisajele folosite respectă atât repere de funcționalitate, cât și de estetică, pentru ca tu să te bucuri de toate condițiile care asigură o ambianță plăcută și comodă, dar și de un aspect elegant. 

Deschiderea către lumina naturală, compartimentarea inteligentă, cu treceri line și naturale între camere, și confortul termic și acustic redat de materialele alese sunt calități care, de asemenea, au fost integrate în apartamentele noastre. Acum știi că oricât de obositoare a fost ziua de muncă, vei reveni la liniștea și confortul care te fac să te simți relaxat.

Comunicarea cu exteriorul, în schimb, este punctul nostru forte. Dacă alegi un apartament la parter, te bucuri de primele raze de soare din grădina privată și terasă, iar la etaj de balcoanele generoase. Mai mult decât atât, nu trebuie să îți mai faci griji în legătură cu locul de parcare – ai două niveluri subterane în cadrul cărora poți să îți lași liniștit mașina.

Apartamente disponibile

DESCOPERĂ OFERTELE SPECIALE ȘI PROGRAMEAZĂ ACUM O VIZIONARE

Locuri de parcare disponibile doar în subteran (nivel -1 și -2)

Apartamente 2 camere

Începând de la 162,462€  + TVA

Apartamente 3 camere

Începând de la € 228,855 + TVA