Dezvoltatori și Parteneri

Green Park Herăstrău

Dezvoltatori și Parteneri

Green Park Herăstrău

Green Park Herăstrău este un proiect rezidențial dezvoltat într-o zonă râvnită a Bucureștiului, conceput pentru viitorii proprietari care rezonează cu un stil de viață select, dar boem; activ, dar relaxat.

Luând în considerare vasta noastră experiență ca dezvoltatori, suntem siguri că noul nostru proiect va depăși orice așteptare, iar nivelul de profesionalism se va putea remarca prin prisma atenției la detalii, alegerea materialelor durabile, proiectarea apartamentelor și a clădirilor, valorificarea locației avantajoase și propunerea unei estetici moderne.

Consola Grup, compania de construcții cu care colaborăm pentru a transforma Green Park Herăstrău în realitate, s-a dovedit a fi un partener de încredere, dat fiind parcursul profesional și evoluția constantă.

Experiență

I.A. Alon Entrepreneurship and Construction Ltd. operează de peste 30 de ani în domeniul antreprenoriatului imobiliar și rezidențial. De-a lungul existenței sale, compania a acumulat o experiență vastă în inițierea și construirea de proiecte care mențin standarde înalte. Puterea financiară a companiei îi permite să își desfășoare activitățile în mod regulat, atât în Israel, cât și la o scară largă, oferind siguranță maximă tuturor clienților.

Proiectele noastre

I.A. Alon Ltd. a inițiat și a construit peste 1800 de unități locative, iar în momentul de față continuă dezvoltarea, lucrând la alte 10 proiecte rezidențiale.

Galerie Proiecte

Parteneri